HABERLER

FNSS BİRLEŞİK KRALLIK'TA DÜZENLENEN "INTERNATIONAL ARMOURED VEHICLES" KONFERANSINA KATILIYOR

21.01.2024

22-25 Ocak tarihleri arasında Londra, Birleşik Krallık'ta Twickenham Stadyumu'nda gerçekleştirilecek konferans, zırhlı araçlar ekosistemi içindeki profesyonelleri, kullanıcıları ve endüstri liderlerini bir araya getirerek değişen kara kuvvetleri doktrinleri ve askeri kara sistemleri teknolojisindeki son gelişmeleri tartışma fırsatı sunacak. FNSS, 23 ve 24 Ocak'ta, Rose Suit B4 numaralı standında ziyaretçiler ile bir araya gelecek. 

FNSS Mekanik Tasarım Direktörü Nusret Duyar, konferansın ilk gününde 22 Ocak, saat 09:30'da "Mobiliteyi Artırmak: Koruma, Uyarlanabilirlik ve Hizmete Hazırlık Perspektifleri" başlıklı etkileyici bir sunum gerçekleştirecek.

Sunum süresince, Sayın Nusret Duyar, 35 yıllık deneyimle geliştirilmiş olan FNSS'nin araç hareket sistemlerinde gelinen teknolojik seviye hakkında değerli bilgiler sunacak. Sunum; koruma, modülerlik ve hizmete hazırlık kritik unsurları odağında kara araçlarında hareket kabiliyeti ve FNSS bakış açısıyla sektördeki en son gelişmelerini ele alacak.

IAV2024NusretDuyar01

Aranacak kelimeyi girin ve "enter" tuşuna basın.
Çıkmak için "esc" tuşuna basın.